10 mars 2009

Heja det röda laget!

Tiden rusar på mot 1:a maj. En speciell dag på många sätt. Sedan lång tid är det en dag då vi testar valorganisationen och mycket riktigt finns ett uttryck "lilla valrörelsen" som fångar veckan före 1:a maj. Det handlar om att visa styrka, mångfald, stolthet och glädje. Ett val vinns inte bara med goda argument, just glädje och stolthet är viktiga delar av vägen fram till valseger.

På bilden här ovan ser du Johan Löfstrand, ordförande för Socialdemokraterna i Linköping. Det är Johan och resten av oss cirka 250 förtroendevalda som ska se till att vårt parti lyckas vinna nya röster i i Linköping i samband med EU-valet i juni. Det är vi som lokalt ska visa att det är stor skillnad på vänster och höger också i Europasammanhang. Det är vi som lokalt ska lyfta fram vår kandidat till kandidat till EU-parlamentet, Norrköpingsbon Göran Färm med kampanjsajten Kryssa Färm. Fajterandan bland oss socialdemokrater här i kommunen är god. Vi jobbar alla aktivt med verksamhet och aktiv oppositionspolitik. Och en sak till, vi är väldigt sugna på att visa att det krävs aktivitet och idéer för att föra Linköping framåt.

Vi kommer att vara ett aktivt lag inför valet den 7 juni. Din röst och din aktivitet behövs för att sätta borgarna på avbytarbänken. Heja det röda laget!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej
Vill bara att du ska veta att jag är glad att jag harfått lära känna dig, jag läser din blogg och känner mig stolt över att vara Socialdemokrat...
kram Maria //Åtvid

Lågenergimannen sa...

Hej!
Har nu läst lite blandade bloggar. Fascinerande med detta engagemang. Det faller mig naturligt att rösta rött ifall man har hjärtat till vänster. Frågan är bara om man kan rösta på en missnöjespolitiker ifall man är missnöjd, eller en dödgrävarpolitiker ifall man är liknöjd...
Hej från Mats Bz i Malmö

Lågenergimannen sa...

...så var det dax igen. Denna gång är det LO-ordföranden som varit med o delat ut miljonbonusar till sina vänner. Vakna zombies! Fattar ni inte att ni blir blåsta om och om igen. Kanske ni vill bli det. Bra. Fortsätt då att rösta. Det finns tydligen ett överflöd av den sortens fifflande politiker. Om en avgår står det säkert minst tio i kö att axla manteln.